Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018


2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
Σας κάνουμε γνωστό το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου. 
Παρασκευή 23/3/201808.30 Σχολική Γιορτή για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου από τα τμήματα της Στ΄ τάξης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων.  Διάρκεια μιάμιση ώρα περίπου.  Οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές γύρω στις 10.00.
Κυριακή 25/3/2018 - 09.15 Η σημαιοφόρος, οι παραστάτες και ο υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου θα συναντήσουν την Υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Πουλάκη Τότα (αναπληρώνει ο κ. Παπανίκος) στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού ναού Αγ. Φωτεινής Νέας Σμύρνης για τη δοξολογία.  Αμέσως μετά τον εκκλησιασμό, οι μαθητές θα μεταβούν με την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικό για την κατάθεση στεφάνου.
10:30 Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Μνημοσύνης, στην προ της ΕΣΤΙΑΣ Ν. Σμύρνης Πλατεία.  Ακολούθως, η Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός θα μεταφέρει τους μαθητές στην αρχή της παρέλασης στην οδό Αγίας Φωτεινής μπροστά στα ΚΕΠ. 
10.45  Οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης (πλην σημαιοφόρου, παραστατών και υπεύθυνου κατάθεσης  στεφάνου) που θα παρελάσουν θα συναντηθούν στην πλατεία Ν. Σμύρνης μπροστά στην τράπεζα ALPHA με τους Υπεύθυνους Εκπαιδευτικούς κ. Ελένη Δημητριάδη και κ. Θωμά Κόγιο.
11.10 Αρχή Παρέλασης.  Οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές αφού ενημερώσουν τους Υπεύθυνους Εκπαιδευτικούς στο τέλος της οδού Αγ. Φωτεινής, λίγο πριν την οδό Πλαστήρα. 
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.