Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ (4-10/6/2018)


Καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο στους μαθητές μας, στους εκπαιδευτικούς και σε όλους τους γονείς! 
Η εβδομάδα που έρχεται από τη Δευτέρα 4/6/2018....
Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τα Παιχνίδια και οι Αθλοπαιδίες όπως σχεδιάστηκαν από τις εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κ. Δημητριάδη και κ. Φλωράκη, και συμμετέχουν όλοι οι μαθητές και όλα τα τμήματα του Σχολείου μας.  Στιγμές χαράς για τους μαθητές μας! Θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 14/6/2018.
Την Τετάρτη 6/6/2018 το Σχολείο μας θα είναι κλειστό εξαιτίας της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην τακτική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νέας Σμύρνης.  Δε θα λειτουργήσει ούτε το Πρωινό ούτε το Ολοήμερο.  Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 7 γίνεται η έκθεση της Επιτροπής ειρήνης Νέας Σμύρνης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης (Κοραή 20) δίπλα στον Μίλωνα με ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα όπου και θα εκτεθούν έργα των μαθητών του Σχολείου μας με θέμα την ειρήνη.
Την Παρασκευή 8/6/2018 είναι προγραμματισμένη η εκδρομή όλου του Σχολείου που θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις "Athina90 Football club" στην Βαρυπόμπη.  Οι μαθητές θα έρθουν κανονικά το πρωί και η άφιξή τους προβλέπεται για τις 13.45 περίπου, ανάλογα με την κίνηση που θα συναντήσουν στη διαδρομή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.