Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης του Δήμου Νέας Σμύρνης



ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Αναφορικά με το θέμα των εγγραφών μαθητών και ανηλίκων (παιδιών) του Δήμου Νέας Σμύρνης σας ενημερώνουμε για τα εξής:
·         Οι ομαδικές εγγραφές μαθητών στους αγώνες δρόμου 5 χλμ. ( Γυμνάσια και Λύκεια) & 2,5 χλμ. (Δημοτικά Σχολεία), σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην προκήρυξη,  όταν πραγματοποιούνται μέσω του Σχολείου όπου φοιτούν οι μαθητές είναι ΔΩΡΕΑΝ με την απαραίτητη προϋπόθεση της ομαδικής δήλωσης συμμετοχής συμπληρωμένης από την σχολική μονάδα.

·         Ατομικές εγγραφές  μαθητών Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξης  Δημοτικού και Γυμνασίων – Λυκείων δύνανται να συμβούν με ατομική εγγραφή είτε ηλεκτρονικά είτε έντυπα αλλά επιπρόσθετα η συγκεκριμένη εγγραφή ανηλίκου θα πρέπει να συνοδεύεται από την  συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής Παιδιού από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του, καταθέτοντας παράλληλα το συμβολικό κόστος συμμετοχής σύμφωνα με την ατομική αίτηση συμμετοχής.

·         Εγγραφές μαθητών Α΄, Β΄, Γ΄ τάξης Δημοτικού σχολείου (ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ) δύνανται να συμβούν  στον αγώνα δρόμου 2,5 χλμ.,  με ομαδική (από την σχολική μονάδα) ή ατομική εγγραφή (από τον γονέα ή τον κηδεμόνα) είτε ηλεκτρονικά είτε έντυπα. Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη εγγραφή ανηλίκου θα πρέπει να συνοδεύεται από την συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής Παιδιού και με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ή ΤΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ και την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ.
Όταν αυτές οι εγγραφές πραγματοποιούνται ομαδικά μέσω του Σχολείου του Δήμου Νέας Σμύρνης όπου φοιτούν οι μαθητές είναι ΔΩΡΕΑΝ. Όταν γίνονται ατομικά κατατίθεται το συμβολικό κόστος Συμμετοχής σύμφωνα με την ατομική αίτηση συμμετοχής
 ·         Ατομική Εγγραφή παιδιού – μαθητή/τριας μικρότερης ηλικίας των 6 ετών, δηλαδή κάτω της Α΄ τάξης Δημοτικού, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Για κανένα λόγω δεν θα πρέπει να γίνει δεκτή ατομική αίτηση εγγραφής μαθητή/τριας κάτω των 10 ετών χωρίς την ταυτόχρονη εγγραφή και του γονέα ή κηδεμόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, να επικοινωνήσετε με τον  Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης. τηλ. 2132025922 - 924

Από την Ο.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.