Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018 - 2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
Σας κάνουμε γνωστό το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 
Παρασκευή 26/10/2018 08.30 Σχολική Γιορτή για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου από τα τμήματα Δ3 και Ε1 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων.  Παράδοση της Σημαίας.  Διάρκεια μία ώρα περίπου.  Οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές στις 09.30 περίπου.   Τη συγκεκριμένη ημέρα δε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο.  Οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων μπορούν να παραστούν στη γιορτή, έχοντας πάντα υπόψη τον περιορισμένο χώρο της αίθουσας Εκδηλώσεων του Σχολείου μας. 
Κυριακή 28/10/2018 08.45 Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα συναντήσουν τον Υπεύθυνο εκπαιδευτικό κ. Παπανίκο Βασίλειο (αναπληρώνει η κ. Ονικιάν Λούσι) στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού ναού Αγ. Φωτεινής Νέας Σμύρνης για τη δοξολογία.  Αμέσως μετά τον εκκλησιασμό, οι μαθητές θα μεταβούν με τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικό για την κατάθεση στεφάνου και θα συνοδευτούν στην αρχή της παρέλασης.
10.45  Οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης (πλην σημαιοφόρου και παραστατών) που θα παρελάσουν θα συναντηθούν στην πλατεία Ν. Σμύρνης μπροστά στην τράπεζα ALPHA με τους Υπεύθυνους Εκπαιδευτικούς κα Μαρία Φλωράκη και κ. Αποστολάκο Δημήτριο (αναπληρώνει η κα Λογαρά Πολυξένη).
11.10 Αρχή Παρέλασης.  Οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές αφού ενημερώσουν τους Υπεύθυνους Εκπαιδευτικούς κα Φλωράκη και κ. Αποστολάκο (αναπληρώνει η κα Λογαρά) στο τέλος της οδού Αγ. Φωτεινής, λίγο πριν την οδό Πλαστήρα. 
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.