Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018


Το Σχολείο μας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την Τράπεζα Πειραιώς και τον κύριο Κρατημένο Τριαντάφυλλο, γονέα μαθητή της Α΄ τάξης, για την ευγενική χορηγία επίπλων που αποτέλεσε και τη βάση δημιουργίας της Σχολικής Βιβλιοθήκης μας.  
Ευχαριστούμε θερμά και τις υπηρεσίες του Δήμου μας που διέθεσαν το απαραίτητο προσωπικό για τη μεταφορά των επίπλων και τις απαραίτητες μπογιές. για το βάψιμό της.  
Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για τη φροντίδα που με κόπο κατέβαλε για τη διαμόρφωση της αίθουσας.
 Η κυρία Πετρίνα έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της καταγραφής, ταξινόμησης και μετεγκατάστασης των βιβλίων από τον χώρο που στεγαζόταν παλιότερα η βιβλιοθήκη μας στον νέο χώρο πλησίον της αίθουσας υπολογιστών με την αρωγή εκπαιδευτικών μας.  
Ελπίζουμε σύντομα να βρίσκεται στη διάθεση των μαθητών μας, του διδακτικού και βοηθητικού προσωπικού του Σχολείου μας.  Ταυτόχρονα, καλούμε τους αγαπητούς γονείς να μας διαθέσουν βιβλία σε καλή κατάσταση που δεν τα χρειάζονται πια τα παιδιά τους για να "ταξιδέψουν" κι άλλα παιδιά στον μαγικό τους κόσμο.  Ο κόσμος μας θα είναι ένα πιο όμορφο μέρος αν όλοι μαζί αγαπήσουμε το καλό βιβλίο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.