Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

«6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019»


Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου» γιορτάζεται η 6η Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.  Το Σχολείο μας φέτος θα γιορτάσει τη συγκεκριμένη ημέρα, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, με μια Σχολική Δράση (εκδρομή) στο football club ΒΟΥΛΑ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4/10/2019.   Για τη συμμετοχή των μαθητών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΔΥΜ , για όσους δεν έχουν ακόμη προσκομίσει, η συμπλήρωση της ενυπόγραφης δήλωσης και η καταβολή του ποσού συμμετοχής.  Παρακάτω, παρατίθεται η Δήλωση Συμμετοχής που μοιράζεται σε όλους τους μαθητές μας.  Για τον έγκαιρο προγραμματισμό πούλμαν για τη μεταφορά, είναι απαραίτητο να προσκομιστεί η δήλωση το συντομότερο δυνατό και μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που γράφει επάνω.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 (άρθρο 8 Ν.1599/1986)

Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)
Θέμα: «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019».  

ΠΡΟΣ(1):
ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο – Η Όνομα:

Επώνυμο:


Όνομα και Επώνυμο Πατέρα:


Όνομα και Επώνυμο Μητέρας:


Ημερομηνία γέννησης(2):


Τόπος Γέννησης:


Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:

Τηλ:


Τόπος Κατοικίας:

Οδός:

Αριθ:

ΤΚ:


Αρ. Τηλεομοιοτύπου (Fax):

Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχυδρομείου
mail):



Δηλώνω πως συναινώ στη συμμετοχή του παιδιού μου ________________________________________________ (ονοματεπώνυμο) μαθητή/τριας του _____ τμήματος, στη Σχολική Δράση (εκδρομή) που θα πραγματοποιήσει όλο το Σχολείο την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στο αθλητικό κέντρο Sports Football Club στη Βούλα, στο πλαίσιο δραστηριοτήτων με αφορμή την «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019».   Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών αποτελεί η ύπαρξη ΑΔΥΜ (Ατομικού Δελτίου Υγείας) και η συμπλήρωση της σχετικής ενυπόγραφης Υπεύθυνης Δήλωσης μαζί με την καταβολή του ποσού συμμετοχήςΜαθητές που δε θα έχουν προσκομίσει ΑΔΥΜ μέχρι και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου δε θα μπορούν να συμμετάσχουν, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο. (Ισχύει για όλους τους μαθητές κυρίως για τους μαθητές της Α΄ και Δ΄ τάξης που υποχρεούνται να το προσκομίσουν άμεσα.Οι μαθητές πρέπει να έχουν κατάλληλη αθλητική ενδυμασία, αθλητικά παπούτσια και καπέλο για τον ήλιο.  Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 9 ευρώ. (5,5 ευρώ είσοδος στον αθλητικό χώρο και 3,5 ευρώ η μεταφορά). Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.  Πέραν τούτου, και χάριν προγραμματισμού του αριθμού των πούλμαν, δε θα είναι δυνατό να γίνει δεκτή δήλωση.

Ημερομηνία: ___/__/2019

Ο – Η Δηλ____

(Υπογραφή)

(1) Αναγράφεται από τον ενδιαφερόμενο πολίτη ή Αρχή ή η Υπηρεσία του δημόσιου τομέα, που απευθύνεται η αίτηση.
(2) Αναγράφεται ολογράφως. (3) «Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον ριουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών. 4) Σε περίπτωση ανεπάρκειας χώρου η δήλωση συνεχίζεται στην πίσω όψη της και υπογράφεται από τον δηλούντα ή την δηλούσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.