Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ




Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας και την Πρόεδρό του, κυρία Ασπασία Αγγέλου, για τις παρεμβάσεις στο προαύλιο.  Πιο συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, έγινε η αντικατάσταση των ζαρντινιερών του μικρού προαύλιου χώρου με γλάστρες εντός προστατευτικών ελαστικών για την ασφάλεια των μαθητών μας αλλά και για τον καλλωπισμό του. Βάφτηκαν με όμορφα χρώμα και προστατεύουν τους μαθητές από τη ράμπα.  Υπενθυμίζεται ότι το Σχολείο μας έχει αιτηθεί από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου την τοποθέτηση ειδικού καγκελώματος κατά μήκος της ράμπας ώστε να προστατεύονται οι μικροί μαθητές από τυχόν ατυχήματα λόγω της διαφοράς ύψους. 


Επίσης, το αγαπητό μας πολύχρωμο φιδάκι ξαναζωντάνεψε στο χώρο μεταξύ κεντρικής εισόδου και κυλικείου!  Εϊχε πρωτοδημιουργηθεί από εκπαιδευτικούς του Σχολείου πριν από χρόνια και τώρα, με χαρά, το ξαναβλέπουμε.


Τέλος, είναι όμορφο να βλέπουμε να γεμίζουν τα παρτέρια της αυλής με φυτά και λουλούδια, όπως αυτά που φύτεψε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.  Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε.  Κάθε πρωτοβουλία που ομορφαίνει και κάνει πιο λειτουργική τη σχολική ζωή είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.