Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης για την ενημέρωση των αγαπητών γονέων και μαθητών/τριών:

"ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ"

 

Ελάτε να περπατήσουμε στη πόλη μας με τα παιδιά για τα παιδιά!!!

Η Παναθηναϊκή Οργάνωση Νέας Σμύρνης με συνδιοργανωτή τον Δήμο Νέας Σμύρνης διοργανώνει έναν περίπατο στη πόλη μας με σκοπό να δοθούν τα έσοδα στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Άγιου Πολύκαρπου Σμύρνης.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 11 π.μ. θα συναντηθούμε όλοι μαζί (γονείς και παιδιά) στο Παλούκι στη πλατεία Νέας Σμύρνης για την έναρξη του περιπάτου όπου θα έχει διαδρομή Πλατεία-Εστία-Άγαλμα Χρυσοστόμου Σμύρνης-Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με τερματισμό το Παλούκι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συγκεντρωθούν ανά σχολείο και να δοθούν στους υπεύθυνους της διοργάνωσης μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουνίου. Ο κάθε συμμετέχων θα παίρνει ένα μπλουζάκι για την μέρα του περιπάτου. Τα παιδιά κάτω των 10 χρόνων θα πρέπει να συνοδεύονται χωρίς την επιπλέον συνεισφορά του γονέα-συνοδού.

 Η κάθε συμμετοχή θα έχει κόστος 5€ και όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού "Ο Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης ".

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να αγκαλιάσουν αυτή τη δράση που θα γεμίσει τη πλατεία μας παιδικές φωνές και θα χαρίσει παιδικά χαμόγελα.

 

 

Για τις δηλώσεις συμμετοχής και για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη Μαρίνα Δεκούλου 6972084302.

------------------------------

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ:.................................

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ:.................

ΤΑΞΗ/ΣΧΟΛΕΙΟ:..................................

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:...............


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.