Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ


Το Σχολείο μας, εφαρμόζοντας τα μέτρα προστασίας των μαθητών από τον συνωστισμό, όπως προβλέπονται από τις σχετικές οδηγίες, και, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, θα διαφοροποιήσει τις εισόδους προσέλευσης (08.00-08.15) και αποχώρησης (13.15-13.20) των μαθητών του ως εξής: 
1.  Από την Είσοδο των Εκπαιδευτικών θα προσέρχονται και θα αποχωρούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι μαθητές των τμημάτων της Παλιάς Πτέρυγας, δηλαδή, των τμημάτων Δ3, Β1, Γ1, Ε1, Ε3 και Στ1.

2.  Από την Κεντρική Είσοδο του Σχολείου θα προσέρχονται και θα αποχωρούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι μαθητές των τμημάτων του Ισογείου και των δυο Πτερύγων, δηλαδή, των τμημάτων Α1, Α2, Α3, Β2 και Β3.

3.  Από την είσοδο πάρκιν του Σχολείου, πλησίον του κυλικείου, θα προσέρχονται και θα αποχωρούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι μαθητές των τμημάτων του 1ου ορόφου της Νέας Πτέρυγας, δηλαδή, των τμημάτων Δ2, Στ3, Στ2, Γ2 και Δ1, όπως και το τμήμα Ε2.

Με την ίδια απόφαση του Συλλόγου διδασκόντων, και λόγω έλλειψης χώρου στην αίθουσά του, μεταφέρεται το τμήμα Ε2 στην αίθουσα Σίτισης ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν οι προβλέψεις για τις αποστάσεις μεταξύ των μαθητών.

Παρακαλούμε ιδιαίτερα τους αγαπητούς γονείς να μη συνωστίζονται κατά την παραλαβή των μαθητών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.