Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ


Το Σχολείο μας ευχαριστεί την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης που άμεσα επιδιόρθωσε την πόρτα της αυλής του καυστήρα που εξωσχολικοί είχαν καταστρέψει.  Δυστυχώς, πληθαίνουν τα γεγονότα εισόδου εξωσχολικών στο Σχολείο μας οι οποίοι καταναλώνουν τρόφιμα και ποτά και αφήνουν σκουπίδια, γράφουν συνθήματα σε πόρτες και τοίχους.  Το Σχολείο μας ανήκει σε όλους μας και είναι σημαντικό να το προστατεύουμε.

Επίσης, εξαιτίας της παρατεταμένης ηλιοφάνειας, καλούμε τους γονείς να εφοδιάσουν τα παιδιά τους με καπέλα ώστε να προστατεύονται.  Το Σχολείο μας έχει απευθύνει επανηλειμμένα αιτήματα προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για την τοποθέτηση στέγαστρου για προστασία των μαθητών τόσο από τη βροχή όσο και από τον ήλιο δίχως να έχουν ικανοποιηθεί.  

1 σχόλιο:

  1. Χαίρομαι που η τεχνική υπηρεσία του Δημου Νέας Σμύρνης επιδιωρθωσε άμεσα την πόρτα της αυλής του καυστηρα (Που "εξωσχολικοι" είχαν καταστρέψει) μετα φυσικά από δική σας ενημέρωση.
    Λυπάμαι όμως που αυτή ήταν ελλιπής.
    Εθελωτυφλοντας παραλειψατε να επισημάνετε την καταστροφή του συρματοπλέγματος έτσι ώστε να εχει δημιουργηθεί,ακριβως δίπλα από την συγκεκριμένη πόρτα, παράνομη κ επικίνδυνη είσοδος που γνωστοί άγνωστοι δημιούργησαν κ έτσι να συνεχίζετε η είσοδος στον προαύλιο χώρο του σχολείου,ανεξέλεγκτη την στιγμή που αυτό, την περίοδο αυτή,βρίσκετε αφυλακτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.