Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Ενόψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση παραλαβής των παιδιών τους που σχολάνε στις 13.15
Εξαιρούνται οι γονείς μαθητών της Α΄ τάξης που έχουν ήδη κάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία καθώς και οι γονείς μαθητών του Ολοήμερου.  Η συγκεκριμένη δήλωση είναι απαραίτητη για μαθητές του Ολοήμερου που για σοβαρό λόγο αποχωρούν εκτάκτως κάποια ημέρα στις 13.15
Παρακαλούμε πατήστε στον παρκάτω υπερσύνδεσμο προκειμένου να μεταφερθείτε στην εφαρμογή Google Forms και να επιλέξετε τη συγκεκριμένη δήλωση από το σύνολο εγγράφων που βρίσκεται εκεί. Μη ξεχάσετε να δηλώστε την τάξη που θα φοιτήσει ο/η μαθητής/τρια!


Επίσης, καλούμε τους γονείς που δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη την Πράξη συναίνεσης για την ενημέρωσή τους από τη σχολική μας ιστοσελίδα, να το κάνουν πατώντας στο σχετικό υπερσύνδεσμο.


Τα έγγραφα μπορείτε να τα στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου μας 


Tέλος, καλούμε τους αγαπητούς γονείς και κηδεμόνες να εγγράψουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στο σχολικό μας blog προκειμένου να ενημερώνονται με αυτόματη αποστολή ηλεκτρονικού μυνήματος με τα νέα του Σχολείου μας στην προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.