Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

 


Σύμφωνα με την με αριθμό Πρωτ. Φ1/32787/ΓΔ4/22-3-2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, την παραμονή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, την Τετάρτη 24/3/2021, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες διαδικτυακά με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων για δύο (2) διδακτικές ώρες.  

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021, η σημαιοφόρος του Σχολείου και μαθήτρια του Στ3 τμήματος Ε.Ε.Χ. θα εκπροσωπήσει το Σχολείο μας στη δοξολογία που θα πραγματοποιηθεί στις 09.45 στον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής, συνοδευόμενη από την εκπαιδευτικό του τμήματος κυρία Αγγελική Σαλούστρου.  

Καθώς στεκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη στιγμή για το έθνος μας, σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι μας στους ήρωες που δε δίστασαν να αγωνιστούν μέχρι τέλους για την ελευθερία μας.  Η θυσία τους ας είναι παράδειγμα για όλους μας.  Τους ευχαριστούμε ταπεινά.

Το Σχολείο μας, μετά από σχετική έγγραφη άδεια, παραθέτει παρακάτω ένα εξαιρετικό βίντεο από το Πολεμικό Ναυτικό μας, αφιέρωμα στην εθνική μας επέτειο.  Μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας στον παρακάτω Υπερσύνδεσμο:  https://youtu.be/XDapAzJfEU4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.