Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

2o Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης

Σχολικό Έτος 2021-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες,

την Τετάρτη 27/10/2021 το Σχολείο μας θα συμμετάσχει στον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ως εξής:

Στις 08.20-08.30 θα προσέλθουν κανονικά οι μαθητές, όπως κάθε μέρα, από τις εισόδους που χρησιμοποιούν.  Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τμημάτων θα ασχοληθούν με τους μαθητές τους, εντός της αίθουσάς τους, με δραστηριότητες σχετικές με τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Στις 09.15 θα γίνει η παράδοση της σημαίας στον/ην Σημαιοφόρο και στους Παραστάτες.

Όλοι οι μαθητές θα σχολάσουν στις 09.30 από την έξοδο που αποχωρούν καθημερινά.                                                                                                     Τη συγκεκριμένη ημέρα δε θα λειτουργήσει η Πρωινή Υποδοχή και το Ολοήμερο.      

Ο Σημαιοφόρος του Σχολείου θα βρίσκεται στον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής στις 09.30-09.45 όπου και θα συνοδεύεται από τον εκπαιδευτικό του Σχολείου μας κύριο Χαντζάρα Κοσμά και μόνο. Αργότερα θα οδηγηθεί στο χώρο κατάθεσης στεφάνου και τελικώς στο χώρο της παρέλασης.  Οι μαθητές/τριες που κληρώθηκαν να συμμετέχουν στο τμήμα παρέλασης (και οι παραστάτες) θα βρίσκονται την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 στις 10.45 στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης μπροστά στο κτίριο της τράπεζας Alpha Bank, όπου θα τους περιμένει η κ. Ελένη Δημητριάδη και ο κ. Δημήτριος Λευϊτικός.  Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στην οδό Αγίας Φωτεινής.                  

Οι γονείς και κηδεμόνες θα παραλάβουν τα παιδιά τους στο τέλος της παρέλασης στην οδό Αγίας Φωτεινής προς τη συμβολή με την οδό Πλαστήρα.                                                                                                          Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι προαναφερθέντες εκπαιδευτικοί για την παραλαβή των μαθητών/τριών από τους γονείς και κηδεμόνες τους.                                             

Σας ευχαριστώ.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.