Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....

Μια ακόμη συναρπαστική εβδομάδα για το Σχολείο μας! 
  • Τη Δευτέρα 14/5/2018 παρελήφθησαν αρκετά από τα σχολικά βιβλία της επόμενης χρονιάς χάρη στον έγκαιρο προγραμματισμό του Υπουργείου μέσω της υπηρεσίας του Διόφαντου που είναι πλέον υπεύθυνος για τη διανομή των σχολικών εγχειριδίων.
  • Την Τρίτη 15/5/2018 το Δ1 τμήμα του σχολείου μας θα επισκεφτεί τον βράχο της Ακρόπολης με την εκπαιδευτικό τους και Υποδιευθύντρια κα Λαμπρίδου.
  • Την Τετάρτη 16/5/2018, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το Υπουργείο Παιδείας  προγράμματος του οδοντιατρικού ελέγχου, θα γίνει ενημέρωση στους μαθητές των δυο τμημάτων της Α΄ τάξης και θα δοθούν οι Υπεύθυνες Δηλώσεις για τους γονείς προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος στους μαθητές οι γονείς των οποίων θα έχουν προσκομίσει συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη τη σχετική δήλωση την Πέμπτη 24/5/2018.  
  • Την Πέμπτη 17/5/2018 με μεγάλη χαρά θα υποδεχτούμε τους μικρούς μαθητές του 5ου και 9ου Νηπιαγωγείου Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο του προγράμματος της μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο.  Θα επισκεφτούν δυο τμήματα της Α΄ και δυο τμήματα της Β΄ τάξης.  Στο τέλος, ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας έχει υποσχεθεί ένα γλυκό κέρασμα για τους μικρούς μας επισκέπτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.