Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ


Αυτό είναι και το τελευταίο ΣΚ της φετινής χρονιάς που εφαρμόζεται το πρόγραμμα εκπαιδευτικής δράσης του ΙΕΠ "Η τσάντα στο σχολείο".  Οι μαθητές αφήνουν τα βιβλία στο σχολείο και ασχολούνται με τα αγαπημένα τους χόμπυ, με το παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες με την οικογένειά τους στο σπίτι.  
Τη Δευτέρα 28/5/2018, ημέρα του Αγίου Πνεύματος, το Σχολείο θα είναι κλειστό, τόσο η Πρωινή Υποδοχή, το Πρωινό όσο και το Ολοήμερο. 
Την Τρίτη  29/5/2018 δυο τμήματα, το Ε1 και το Στ3 θα παρευρεθούν στο Κέντρο Πειραμάτων στον Άλιμο προκειμένου να ασχοληθούν με την αγαπημένη επιστήμη της Φυσικής και της Χημείας!  Ταυτόχρονα το τμήμα Ε2 ξεκινά, στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος που "τρέχει" τη χρονιά αυτή, την παραγωγή ταινίας που με ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε! Οι γονείς του τμήματος έχουν ενημερωθεί για την Υπεύθυνη Δήλωση που πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη για τον συγκεκριμένο σκοπό!
Την Τετάρτη 30/5/2018 έχει προγραμματιστεί Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στην οποία συμμετέχει ο εκπαιδευτικός κλάδος.   
Την Πέμπτη 31/5/2018, τελευταία μέρα του Μαϊου, οι "νεράιδες" των καθαρών δοντιών θα ξαναεπισκεφτούν το Σχολείο μας, αυτή τη φορά για να δουν τους μικρούς μαθητές των τμημάτων Β2 και Β3 και για όσους οι γονείς έχουν συμπληρώσει τη σχετική Υ.Δ.
Μια ακόμη συναρπαστική εβδομάδα μάς περιμένει!
Να ευχηθούμε σε όλους τους γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και εκπαιδευτικούς Καλό Τριήμερο με τη φώτιση του Πνεύματος του Θεού μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.