Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!


Μια όμορφη, δημιουργική εβδομάδα ευχόμαστε σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς του Σχολείου μας!

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018
 Τις πιο θερμές ευχές μας στους εορτάζοντες με αγάπη, υγεία και δύναμη!                            Σήμερα, θα επισκεφτούν τα τμήματα Β1 - Β2 - Β3 οι 
νεράιδες" των καθαρών δοντιών, σύμφωνα με το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας πρόγραμμα, προκειμένου να μιλήσουν στους μικρούς μαθητές και να τους μοιράσουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις για τους γονείς.  Θα ξανάρθουν για να εξετάσουν τους μαθητές της Β΄ τάξης, οι γονείς των οποίων θα έχουν προσκομίσει ως τότε συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την Υ.Δ., την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.
Το απόγευμα, στις 19.30 οι γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης που έχουν ήδη εγγραφεί για το επόμενο σχολικό έτος 2018 - 2019 θα έχουν ενημερωτική συνάντηση με τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Ηλία Τρώντσιο.

Τρίτη 22 Μαϊου 2018
Οι μαθητές των τμημάτων Γ1-Γ2-Γ3-Δ1-Δ2-Δ3-Ε1-Ε2-Ε3 θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Kids' Athletics που πραγματοποιείται με τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως.  Η μεταφορά και η συμμετοχή των μαθητών είναι απολύτως δωρεάν.  Θα μοιραστούν επί τόπου μπουκαλάκια νερό.  Απαραίτητο το καπέλο, το κολατσιό και αθλητική περιβολή!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018
Οι "νεράιδες" των καθαρών δοντιών θα είναι στο Σχολείο μας για να εξετάσουν τους μικρούς μαθητές της Α΄ τάξης, οι γονείς των οποίων θα έχουν προσκομίσει ως τότε συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την Υ.Δ.

Παρασκευή 25 Μαϊου 2018
Με μεγάλη χαρά θα παρευρεθούμε στη βράβευση τριων μαθητών μας της Στ΄ τάξης από την Εστία Νέας Σμύρνης στις 19.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.