Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

1η ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 


Σήμερα, Τρίτη 14/9/2021, ξεκίνησε το κανονικό πρόγραμμα του Σχολείου μας για όλες τις τάξεις.  Οι μαθητές μας εφοδιασμένοι με τα βιβλία τους και το προσωρινό πρόγραμμα μαθημάτων, χαρούμενοι με τους δασκάλους και τους φίλους τους ξεκίνησαν τη νέα σχολική χρονιά.  Αναμένουμε κάποιους τίτλους βιβλίων ακόμη και μόλις παραληφθούν από το Σχολείο μας θα δοθούν στους μαθητές μας.  Περίοδος προσαρμογής για τα πρωτάκια μας που κάνουν τη γνωριμία τους με τους χώρους του σχολικού μας συγκροτήματος, συναντούν τους παλιούς τους φίλους και φίλες και αποκτούν νέους. Με τη μάσκα μας και το αντισηπτικό υγρό, τηρώντας τα μέτρα προστασίας ελπίζουμε σε ένα δημιουργικό Φθινόπωρο.

Μια σημείωση για τα πρωτάκια μας που παρακολουθούν το Ολοήμερο ως τις 3 ή τις 4 το μεσημέρι.  Η συγκεκριμένη μεταβατική περίοδος είναι δύσκολη γι αυτά, γι αυτό και με αγάπη και υπομονή, κι αν χρειαστεί και με ένα τηλεφώνημα στη μαμά, θα τα καταφέρουμε.  Είναι απαραίτητο οι αγαπητοί γονείς να γράφουν με ανεξιτηλο μαρκαδόρο στα ταπεράκια με το φαγητό τους το όνομά τους ώστε να το βάζουν στα ψυγεία μας και να μπορούμε έυκολα να το εντοπίσουμε την ώρα της διατροφικής αγωγής.  Στην τσαντούλα του φαγητού έχουμε μια πετσέτα, ένα κουτάλι (όχι πηρούνι και μαχαίρι για λόγους ασφάλειας), ένα παγούρι με νερό και γράφει από έξω το όνομα του παιδιού. Μπορείτε αν θέλετε να σημειώσετε κι ένα τηλέφωνο επείγουσας ανάγκης μέσα στο τσαντάκι του φαγητού.  Σημαντικό το καπελάκι τους όσο καιρό υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια! 
Αναμένουμε την τοποθέτηση εκπαιδευτικών προκειμένου να μπορούμε να επεκτείνουμε το Ολοήμερο και στα μεγαλύτερα παιδιά.  Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση μόλις έχουμε νέα.
Λόγω τεράστιου φόρτου εργασίας τη συγκεκριμένη περίοδο, υπάρχει δυσχέρεια στην τηλεφωνική επικοινωνία.  Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση του Σχολείου για μεγαλύτερη ευκολία.  
Σας ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.