Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021



2o Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης

Σχολικό Έτος 2021-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Τη Δευτέρα 13.11.2021 θα τελεστεί ο αγιασμός των μαθητών του Σχολείου μας στις 08.30 το πρωί.  Το πρόγραμμα, με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και με εφαρμογή των σχετικών πρωτοκόλλων ασφάλειας του ΕΟΔΥ, είναι ως εξής:

Η προσέλευση των μαθητών, που θα φοράνε μάσκα και θα κρατάνε στο χέρι τους το αρνητικό αποτέλεσμα του σελφ τεστ κατά την προσέλευση, την αποχώρηση και την παραμονή τους στο σχολικό χώρο, θα γίνει στο διάστημα 08.15-08.30 από τις 3 εισόδους ως εξής:

Είσοδος Νο 1 Εκπαιδευτικών: Τμήματα Γ1, Γ3, Δ1, Δ3, Στ2, ΣΤ3

Είσοδος Νο 2 Κεντρική: Τμήματα Α1, Α2, Α3, Β1, Β2

Είσοδος Νο 3 Πάρκιν Τμήματα:  Γ2, Δ2, Ε1, Ε2, Στ1

Οι Εκπαιδευτικοί στις εισόδους θα κατευθύνουν τους μαθητές ώστε να πάνε στις τάξεις τους όπου θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί. Η είσοδος στους γονείς δεν επιτρέπεται. Τους μαθητές της Α  τάξης θα παραλάβουν από την κεντρική είσοδο οι 3 εκπαιδευτικοί τους από τους γονείς και θα τους παραδώσουν με τη λήξη του αγιασμού στους γονείς στην ίδια είσοδο. Ο ιερέας αφού ευλογήσει τους μαθητές της Α΄ τάξης που θα βρίσκονται με τους εκπαιδευτικούς τους στο προαύλιο, τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας, θα κατευθυνθεί σε όλες τις τάξεις για να ευλογήσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που θα βρίσκονται εκεί. 

Με τη λήξη του αγιασμού, στις 9 το πρωί, οι μαθητές θα σχολάσουν και οι γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης και των υπολοίπων θα τους παραλάβουν στις εισόδους, όπως αναγράφεται παραπάνω.  Γονείς που θα ήθελαν γονική άδεια παρακαλούνται να στείλουν το αίτημα με τα στοιχεία τους και τα στοιχεία των παιδιών τους στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση mail@2dim-n-smyrn.att.sch.gr ή 2dimotikons@gmail.com προκειμένου να τους αποσταλεί ηλεκτρονικά.

Την ειλικρινή ευχή του Διευθυντή και όλων των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας για Καλή Αρχή και Καλή Πρόοδο!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.