Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΔΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ



Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, 

Σας ενημερώνουμε ότι κάθε Τρίτη και ώρες 08:15 π.μ έως 12:30 μ.μ, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2021-2022, θα βρίσκονται στο σχολείο μας η σχολική κοινωνική λειτουργός Ελευθερία Ζαφείρη και η σχολική ψυχολόγος Ιωάννα Μπισμπίκη, στο πλαίσιο λειτουργίας της ΕΔΥ (Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης) του Υπουργείου Παιδείας.

Στόχος της ΕΔΥ είναι η διερεύνηση πιθανών δυσκολιών του/της μαθητή/τριας και ακολούθως η ψυχοκοινωνική και εκπαιδευτική υποστήριξη σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιείται συνεργασία με τον εκπαιδευτικό του τμήματος ένταξης, τον υπεύθυνο του τμήματος καθώς και με τους γονείς/κηδεμόνες. Οι υπηρεσίες της ΕΔΥ προσφέρονται στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων εντός της σχολικής μονάδας, με σεβασμό στο/στη μαθητή/τρια και στην οικογένειά του/της, ενώ διέπονται από τις αρχές διασφάλισης του επαγγελματικού απορρήτου ως προς τη διαχείριση των πληροφοριών που συλλέγονται κατά τη λειτουργία της. Σε κάθε περίπτωση στόχος της είναι το μέγιστο όφελος για όλους όσους υποστηρίζει.

Για συνάντηση με την κοινωνική λειτουργό και την ψυχολόγο, παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με την διεύθυνση του σχολείου στο τηλέφωνο: 2114180872

Το Σχολείο μας καταγράφει το αίτημά σας, το μεταφέρει στα μέλη ΕΔΥ τα οποία και θα επικοινωνούν μαζί σας κάθε Τρίτη.


Ο Διευθυντής

Ηλίας Τρώντσιος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.