Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤ΄1



Έληξε σήμερα, Τρίτη,  το επταήμερο έκτακτων διαγνωστικών ελέγχων λόγω κρούσματος σε παιδί  του Στ΄1  τμήματος. Όλοι οι μαθητές που ήρθαν σε επαφή με το παιδί που νόσησε, ήταν δηλαδή στενές επαφές, είτε κάθονταν σε κοντινή θέση  είτε όχι, θα πρέπει αύριο, Τετάρτη, να προσκομίσουν αρνητικό rapid test  με ημερομηνία 23/11, το οποίο θα ελέγξει η δασκάλα της τάξης. 

Όποιος μαθητής έχει πιστοποιητικό νόσησης για το τελευταίο εξάμηνο  αντί για rapid θα πρέπει να φέρει self test των τελευταίων 24 ωρών και βεβαίως και το πιστοποιητικό νόσησης. 

Εξαιρείται όποιος μαθητής απουσίαζε και δεν ήρθε σε επαφή με το κρούσμα. Τα παιδιά που δεν ήταν στενές επαφές  μπαίνουν στην αίθουσα διδασκαλίας με   self test  ημερομηνίας  22/11 ή και 23/11. 

Μαθητές που δε θα προσκομίσουν το κατάλληλο πιστοποιητικό δυστυχώς δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους, όπως προβλέπεται από τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις για την πανδημία. Αν υπάρχει πρόβλημα να εκτυπωθεί το rapid test, τουλάχιστον θα πρέπει να φέρετε βεβαίωση από τον φορέα που έκανε τη διάγνωση (πχ από το φαρμακείο) με σφραγίδα και υπογραφή. 

Από την Παρασκευή, 26/11, ολόκληρο το Στ΄1 επιστρέφει στους συνήθεις ελέγχους με self test κάθε Τρίτη και Παρασκευή εκτός από όσους έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, οι οποίοι δε χρειάζεται να κάνουν τεστ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.