Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

 



Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί και γονείς,
συνεχίζουμε να διανύουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο στη λειτουργία του Σχολείου μας που όμοιά της δεν έχουμε ξαναπεράσει στο πρόσφατο παρελθόν.  
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αντιμετωπίσουμε το κύμα της πανδημίας με αποτελεσματικότητα προστατεύοντας ό,τι αγαπάμε περισσότερο, τη μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μας, τα παιδιά μας αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό όπως και το βοηθητικό μας προσωπικό που φροντίζει την καθαριότητα και την ασφάλεια.  
Στη συγεκριμένη πορεία θα υπάρχουν παρανοήσεις, καθυστερήσεις, λάθη.  Το σημαντικό είναι να βγούμε εμείς κερδισμένοι από όλα αυτά μαθαίνοντας πώς να γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί αλλά και να συνεργαζόμαστε καλύτερα.  
Κάθε ένας και κάθε μια από όλους/ες αποτελεί μέλος της Σχολικής Κοινότητας και συμβάλλει με τον τρόπο του/της στη λειτουργία του/της.  Ο Διευθυντής, οι αγαπητές μας Υποδιευθύντριες, οι αγαπητοί μας εκπαιδευτικοί, το προσωπικό καθαριότητας και φύλαξης, οι αγαπητοί γονείς μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της αγαπητής Προέδρου, ο Δήμος με τις αρμόδιες αρχές.  
Θερμά παρακαλώ, δίχως εντάσεις και παρανοήσεις που σε τελική ανάλυση δεν προσφέρουν στο συγκεκριμένο αγώνα αλλά μόνο πρόσκαιρα ικανοποιούν το θυμικό μας, να θυμόμαστε το πιο σημαντικό: Παλεύουμε μαζί καθημερινά για την ασφάλεια ολών, μικρών και μεγάλων.
Ο Θεός να ευλογεί εμάς και τους αγαπημένους μας.
Σας ευχαριστώ.

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Ηλίας Τρώντσιος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.