Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Όπως προβλέπεται, "Κατ’ εξαίρεση, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου θα μπορούν γονείς και κηδεμόνες να παραλάβουν βιβλία και προσωπικά αντικείμενα των μαθητών που έχουν τυχόν παραμείνει στις σχολικές μονάδες, κατόπιν συνεννόησης με τις διευθύνσεις των σχολείων και με τρόπο ώστε να τηρούνται πλήρως τα μέτρα πρόληψης και αποφυγής συνωστισμού. Για τη συγκεκριμένη μετακίνηση, όσοι παραλάβουν τα αντικείμενα από το σχολείο θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 4 στο 13033."

Παρακαλούνται οι γονείς του Σχολείου μας να επικοινωνούν τη συγκεκριμένη ημέρα με το τηλέφωνο 2109330490 προκειμένου να οριστεί ακριβής ώρα για να παραλάβουν υλικό των μαθητών που έχει παραμείνει στο Σχολείο μεταξύ 8.00 και 14.00

Αναφορικά με την παράδοση των ηλεκτρονικών συσκευών που αναφέρεται στη σχετική εγκύκλιο, αυτές, όταν παραληφθουν από το Σχολείο μας θα δοθούν κατά προτεραιότητα τηρώντας τα κριτήρια της εγκυκλιου:

"Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. Φ8/46284/Δ4/14-4-2020 απόφασης για την παράδοση/παραλαβή των φορητών συσκευών, η απόφαση διάθεσης των συσκευών αυτών θα λαμβάνεται με βάση κοινωνικά και άλλα κριτήρια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ιδίως το χαμηλό εισόδημα, η ανεργία γονέων/κηδεμόνων, η ιδιότητα μέλους μονογονεïκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας,ή η  ύπαρξη ειδικών δυσκολιών μάθησης." Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες συσκευές αποτελούν σχολική ιδιοκτησία και παρέχονται για το διάστημα αναστολής λειτουργίας των Σχολείων. Με το πέρας του συγκεκριμένου διαστήματος επιστρεφονται σε καλή κατάσταση και παραμένουν στην κυριότητα του Σχολείου.

Γονείς που εντάσσονται στα παραπάνω κριτήρια μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σχολείου η να τα προσκομίσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.