Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                           Νέα Σμύρνη, 12/11/20

213 2025847

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και σ’ αυτή τη νέα καραντίνα στέκεται δίπλα στους πολίτες για να μην νιώσει κανένας μόνος του και αβοήθητος. Γι’ αυτό το λόγο από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου θα εξυπηρετεί στο σπίτι όλους τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν κατά τη διάρκεια της καραντίνας καθώς και όσους αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές τους ανάγκες και δεν διαθέτουν στο περιβάλλον τους οικεία πρόσωπα για παροχή βοήθειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 08.00 ως τις 15.00  στην τηλεφωνική γραμμή 2132025882. Μπορούν επίσης να αποστέλλουν email στο kpns@neasmyrni.gr.

Oι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας

1.     Θα τους εξυπηρετούν για θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης.

2.     Θα συνδράμουν στην πρόσβαση και εξυπηρέτησή τους από τις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του Δήμου μας, ανάλογα με τις οδηγίες τους.

3.     Θα διεκπεραιώνουν τα αιτήματά τους για την παραλαβή αιτήσεων και την παράδοση πάσης φύσεως πιστοποιητικών που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

4.     Να διεκπεραιώνουν κάθε άλλη εργασία συναφή με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποτροπή διάδοσης του Covid-19.

Όπως και στην προηγούμενη καραντίνα έτσι και τώρα ο Δήμος Νέας Σμύρνης και η Κοινωνική Υπηρεσία βρίσκονται δίπλα στο δημότη σε μια προσπάθεια ο πολίτης να μην μείνει στιγμή μόνος του και αβοήθητος. Κανένας μόνος του και σ’ αυτή την καραντίνα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.