Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

Ενημερώνονται οι αγαπητοί γονείς μαθητών της Στ΄ τάξης για τη συμπλήρωση του σχετικού εντύπου μόνιμης κατοικίας για φοίτηση μαθητών στο γυμνάσιο κατά το Σχολικό Έτος 2020-2021. 

Πιο συγκεκριμένα:  

·        Για οικογένειες που έχει μεταβληθεί η διεύθυνσή τους, σε σχέση με εκείνη που έχουν δηλώσει στο Σχολείο, είναι απαραίτητη η προσκόμιση των σχετικών εγγράφων που το αποδεικνύουν (πωλητήριο ή ενοικιαστήριο συμβόλαιο επικυρωμένο από την εφορία ή εκτυπωμένο από την επίσημη ιστοσελίδα, λογαριασμός ΔΕΚΟ, το Έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης). 

·        Για τους γονείς που δεν έχει μεταβληθεί η διεύθυνσή τους, δε χρειάζεται να προσκομίσουν κάτι.  Θα συμπληρωθεί η διεύθυνση με τον οποία έγινε η εγγραφή στην Α΄ τάξη ή η μετεγγραφή του της μαθητή/τριας (εφόσον έγινε μετεγγραφή του από άλλο σχολείο στο δικό μας) και παραμένει η ίδια μέχρι σήμερα.

*  Εφιστούμε την προσοχή σας για τη σωστή συμπλήρωση του Ταχ. Κώδικα

Παρακαλούμε η συγκεκριμένη δήλωση να συμπληρωθεί και να επιστραφεί στο Σχολείο το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27/11/2020 προκειμένου να υποβληθεί από το Σχολείο μας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, Συγγρού 165 στην οποία θα απευθύνονται οι γονείς για πληροφορίες. Πέραν την συγκεκριμένης ημερομηνίας δε θα είναι δυνατό να γίνει δεκτή δήλωση.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Δ/ΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ (Υπολογίζεται να ολοκληρωθεί τέλος Μάϊου 2021 – αρχές Ιουνίου 2021).

ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.