Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


    Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Παρακαλούμε θερμά για την πρωινή προσέλευση των μαθητών εντός του ωραρίου προσέλευσης (08.00-08.15) δίχως καθυστέρηση.  Κάθε τυχόν καθυστέρηση:

·        επιβαρύνει την ασφάλεια του συνόλου των μαθητών του Σχολείου καθώς ο εφημερεύων εκπαιδευτικός οφείλει στις 08.15 να παραλάβει το τμήμα του και να το οδηγήσει στην τάξη για μάθημα. 

·        Η επιτήρηση των μαθητών από τους εφημερεύοντες εκπαιδευτικούς ολοκληρώνεται στις 08.15.  Ακολούθως, δεν υπάρχει διαθέσιμος εκπαιδευτικός να επιτηρήσει την καθυστερημένη προσέλευση με συνέπειες για την ασφάλεια των με καθυστέρηση προσερχομένων μαθητών .

·         Οι μαθητές που καθυστερούν χάνουν την πρωινή προσευχή, τις σχετικές ανακοινώσεις για τη λειτουργία του Σχολείου και διακόπτουν τη διεξαγωγή του μαθήματος με την προσέλευση τους. 

·        Οι συγκεκριμένοι μαθητές επιβαρύνονται συναισθηματικά και αγχώνονται με συνέπεια στην απόδοσή τους και στην ισορροπία του συναισθηματικού τους κόσμου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, είναι σημαντικό να γίνεται η προσέλευση των μαθητών στην ώρα που προβλέπεται.

 Σε περίπτωση καθυστέρησης για λόγους υγείας ή για άλλους απρόβλεπτους λόγους, παρακαλούμε, ενημερώστε τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό μήνυμα το Σχολείο.

Η ασφάλεια των μαθητών μας αποτελεί προτεραιότητα.  Μπορούμε μαζί να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Σας ευχαριστούμε.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Ηλίας Τρώντσιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.